Aralık 2019 Haberleri

Gaziantep FK: 1 - Yeni Malatyaspor: 1 (Maç sonucu)

Gaziantep ile Yeni Malatyaspor beraberlikle yetindi Süper Lig’in 17. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk etti.

Alanyaspor: 2 - Konyaspor: 1 (Maç sonucu)

Alanyaspor'dan Konyaspor'a darbe Süper Lig’in 17. hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, Konyaspor’u konuk etti.

Sivasspor sezonun ilk yarısını lider kapattı

Sivasspor sezonun ilk yarısını lider kapattı Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 yenerek sezonun ilk bölümünü zirvede tamamladı.

Kayserispor ilk kez 6 gol yedi

Kayserispor ilk kez 6 gol yedi İstikbal Mobilya Kayserispor bu sezon ilk kez bir maçta kalesinde 6 gördü.<br/>İstikbal Mobilya Kayserispor bu sezon ilk kez 6 gol yedi.

Galatasaray ligin ilk yarısında beklentileri karşılayamadı

Galatasaray ligin ilk yarısında beklentileri karşılayamadı Galatasaray son 2 yılın şampiyonu unvanıyla başladığı 2019-2020 sezonunun ilk yarısında performansıyla beklentileri karşılayamadı.

Ronaldo'dan Galatasaray itirafı

Ronaldo'dan Galatasaray itirafı Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, yıllar önce İstanbul'da oynanan Galatasaray maçını unutmadığını ifade ederken ''Galatasaray ile oynadığımız günü unutmuyorum. Stattaki tutku çok büyüktü." ifadelerini kullandı.

Yukatel Denizlispor'un ilk yarı karnesi

Yukatel Denizlispor'un ilk yarı karnesi Yukatel Denizlispor, 9 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig'deki 20. sezonunda ilk yarılar itibarıyla en başarılı 5. dönemini geçirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER