Aralık 2019 Haberleri

TFF'den VAR kayıtları ile ilgili flaş duyuru

TFF'den VAR kayıtları ile ilgili flaş duyuru Türkiye Futbol Federasyonu, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması kayıtlarının kamuoyu ile paylaşılmayacağını açıkladı.

Beşiktaş'a Marcelo'dan kötü haber

Beşiktaş'a Marcelo'dan kötü haber Yaşadığı huzursuzluk nedeniyle Fransa’dan devre arası ayrılıp Beşiktaş’a geleceği konuşulan Marcelo, Brezilya basınına, “Mukavelem bitene kadar kalmaya karar verdim” dedi.

Manuel Da Costa Galatasaray'la anlaştı

Manuel Da Costa Galatasaray'la anlaştı Galatasaray, 33 yaşındaki Manuel Da Costa ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde olan yıldız futbolcu, “Cimbom’a gidiyorum” açıklamasını yaptı.

Şok gelişme! Fatih Terim'i şikayet ettiler

Şok gelişme! Fatih Terim'i şikayet ettiler Galatasaray’da ilk yarıda başarılı bir performans ortaya koyamayan sarı kırmızılılarda, gözden düşen iki futbolcu isyan bayrağını açtı, ortalık karıştı. Gözden düşen iki futbolcunun Başkan Mustafa Cengiz ve bazı yöneticilerle görüşerek, Fatih Terim'le ilgili şikayette bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin liderliği kaçırdığı maçlar!

Fenerbahçe'nin liderliği kaçırdığı maçlar! Fenerbahçe, ligin ilk yarısının son haftası öncesi gözünü zirve yarışına dikti. Ligin ikinci devresinde daha iddialı olmak isteyen ve Çaykur Rizespor maçını çok önemseyen Fenerbahçe’de halen daha bazı kayıpların üzüntüsü yaşanıyor.

Beşiktaş Burak Yılmaz'ın sözleşmesini uzattı

Yıldız futbolcu Beşiktaş ile sözleşme uzattı Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın kontratının uzatıldığını federasyona bildirdi.

Galatasaray'a 3 müjde birden

Galatasaray'a 3 müjde birden Galatasaray’a sakat oyunculardan güzel haber... Dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışan Şener Özbayraklı, Marcao ve Mario Lemina’nın Antalyaspor maçında forma giyme ihtimali bulunuyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER