GALATASARAY

Şok gelişme! Fatih Terim'i şikayet ettiler

Galatasaray’da ilk yarıda başarılı bir performans ortaya koyamayan sarı kırmızılılarda, gözden düşen iki futbolcu isyan bayrağını açtı, ortalık karıştı. Gözden düşen iki futbolcunun Başkan Mustafa Cengiz ve bazı yöneticilerle görüşerek, Fatih Terim'le ilgili şikayette bulunduğu ifade edildi.

Şok gelişme! Fatih Terim'i şikayet ettiler

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İkinci yarının transfer hazırlıklarına başlayan ve birçok isimle gündeme gelen Galatasaray ile ilgili ortaya bomba gibi iddia atıldı.

Takvim'in haberine göre; İlk yarıda başarılı bir performans ortaya koyamayan sarı kırmızılılarda, gözden düşen iki futbolcu isyan bayrağını açtı, ortalık karıştı.

Gözden düşen iki futbolcunun Başkan Mustafa Cengiz ve bazı yöneticilerle görüşerek, Fatih Terim'le ilgili şikayette bulunduğu ifade edildi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin çok uzağında kalan Steven Nzonzi ve Jean Michael Seri'nin Fatih Terim'e karşı isyan bayrağını açtığı belirtiliyor.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜLER

İddialara göre iki futbolcu hem Başkan Mustafa Cengiz hem de bazı yöneticilerle görüşerek Terim'in uyguladığı idman metotları ve taktik anlayışıyla ilgili şikayette bulundu.

BU ŞEKİLDE BAŞARI GELMEZ!

Nzonzi ve Seri'nin sert ifadeler kullandığı, Terim'in mevcut yönetimiyle başarının gelmesinin imkansız olduğunu söylediği belirtildi.

Bir başka iddiaya göre ise bu olay Fatih Terim'in kulağına gitti. 

TERİM'İN TEPKİSİ SERT OLDU!

Tecrübeli hocanın çok sinirlendiği ve bu nedenle iki futbolcuya da sırtını döndüğü öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER