Aralık 2019 Haberleri

Galatasaray'da Seri'ye iki kulüp birden talip oldu

Galatasaray'da Seri'ye iki kulüp birden talip oldu Monaco ve Everton'ın, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jean-Michael Seri ile ilgilendiği belirtildi.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Beşiktaş maçı sonrası hakem isyanı!

Beşiktaş maçı sonrası hakem isyanı! Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş'a 4-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

TFF'den VAR kayıtlarını isteyen Beşiktaş'a sert yanıt!

TFF'den VAR kayıtlarını isteyen Beşiktaş'a sert yanıt! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile oynadığı maçın VAR kayıtları ile hakem, gözlemci ve temsilci raporlarının açıklanmasını isteyen Beşiktaş Kulübü’ne çok sert bir yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen canlı yayında fena patladı!

Rıdvan Dilmen canlı yayında fena patladı! Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 4-1 yendiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, MHK'yi sert bir dille eleştirdi.

Oğuzhan Özyakup 398 gün sonra gol attı

Oğuzhan Özyakup 398 gün sonra gol attı Gençlerbirliği karşılaşmasının 74. dakikasında skoru 3-1’e getiren golü atan Oğuzhan Özyakup, tam 398 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı sonucu ve özeti

Beşiktaş Gençlerbirliği'ne gol yağdırdı Süper Lig’in 17’nci haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etti.

Zlatan Ibrahimovic yeniden Milan'da

Zlatan Ibrahimovic'in yeni takımı belli oldu İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'a transfer oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER