Aralık 2019 Haberleri

Ozan Tufan imzayı attı! İşte serbest kalma bedeli

Ozan Tufan imzayı attı! İşte serbest kalma bedeli Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamayla Ozan Tufan'ın 3+1 yıllık imza attığını açıkladı. Yıldız futbolcunun serbest kalma bedelinin ise 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Da Costa Galatasaray'la anlaştı

Da Costa Galatasaray'la anlaştı Galatasaray, 33 yaşındaki Manuel Da Costa ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Bonservisi elinde olan yıldız futbolcu, “Cimbom’a gidiyorum” açıklamasını yaptı.

Falcao Atletico Madrid'e dönüyor

Falcao Atletico Madrid'e dönüyor Monaco’dan ayrılarak Galatasaray’ın yolunu tutan Kolombiyalı yıldız, kariyerinin en iyi dönemini geçirdiği Atletico’nun yolunu tutabilir. Don Balon, devre arasında bu transferin biteceğini iddia etti.

Şok iddia! Sosa Trabzonspor'un teklifini reddetti!

Şok iddia! Trabzonspor'un teklifini reddetti Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaptan Jose Sosa'nın, yönetimin yaptığı sözleşme uzatma teklifini reddettiği iddia edildi.

Basketbolda haftanın programı

Basketbolda haftanın programı ING Basketbol Süper Ligi'ne 14'üncü, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne ise 12'nci hafta maçlarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 13'üncü, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde ise 14'üncü hafta karşılaşmaları yapılacak.

Yusuf Yazıcı ameliyat için İtalya'da

Yusuf Yazıcı ameliyat için İtalya'da Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, geçirdiği sakatlığın tedavisi için İtalya'nın başkenti Roma'ya geldi. Yusuf'un kontrollerden geçtiği ve yarın sabah ameliyat edileceği öğrenildi

Beşiktaşlı taraftarlardan derbi hakemleri için suç duyurusu

Beşiktaşlı taraftarlardan derbi hakemleri için suç duyurusu Ankara’daki bazı Beşiktaş taraftarı dernekleri, Süper Lig’in 16. haftasındaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçını yöneten hakemler hakkında suç duyurusunda...

TREND HABERLER
TREND HABERLER