Aralık 2019 Haberleri

Marcelo transferi gelecek sezona kaldı!

Marcelo transferi gelecek sezona kaldı! Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçerek tekrar geri dönmek istediği mesajını gönderen Marcelo’nun, Fransız kulübünden bonservisini almaya çalıştığı, fakat başarısız olunca Lyon’da sezon sonuna kadar kalmaya karar verdiği belirtildi.

Ünal Karaman'dan ayrılık açıklaması!

Ünal Karaman'dan ayrılık açıklaması! Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi sona eren Ünal Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman, "Kayserispor maçının akabinde Yönetim Kurulu tarafından teknik direktörlük görevimin sona erdirildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum tarafımdan anlayışla karşılanmıştır" ifadelerini kullandı.

Emre Çolak Deportivo La Coruna'da

Emre Çolak'ın yeni takımı belli oldu Uzun yıllar altyapısından yetiştiği Galatasaray'da forma giyen, daha sonra ise Deportivo La Coruna ve Al Wahda'da forma fiyen 1991 doğumlu Emre Çolak, Deportivo'ya dönüyor.

Beşiktaş'tan Tolga Zengin bombası

Tolga Zengin bombası! Geri dönüyor Beşiktaş'la geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren ve boşta olan Tolga Zengin'le ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Fatih Terim'in Taylan Antalyalı sürprizi

Fatih Terim'in Taylan Antalyalı sürprizi Herkes Taylan’ın neden oynamadığını tartıştı! Ama Terim tepkilere göğüs gerip talebesini, “Kötü takımda oynatırsak kaybederiz” diyerek bekletti. Zamanı geldiğinde görev alan Taylan hocasını haklı çıkardı.

Ünal Karaman ile Trabzonspor'un yolları resmen ayrıldı

İşte Trabzonspor'un Ünal Karaman kararı! Trabzonspor'da dün ortaya çıkan gelişme gerçekleşti ve Ünal Karaman ile yollar resmen ayrıldı. KAP'a yapılan açıklama ile Ünal Karaman'ın tüm alacaklarının ödendiği bildirildi.

Flaş gelişme! Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu

Flaş gelişme! Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu Fenerbahçe’nin Fransız stoperi Adil Rami, devre arası transfer döneminde sarı-lacivertli ekipten ayrılması bekleniyor

TREND HABERLER
TREND HABERLER