Ekim 2019 Haberleri

Bursaspor'un altyapı oyuncularından 29 Ekim koreografisi

Bursaspor'un altyapı oyuncularından 29 Ekim koreografisi Bursaspor’un altyapı oyuncuları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı özel bir koreografi ile kutladı.

Falcao hakkında çok önemli açıklama!

Falcao hakkında çok önemli açıklama! Galatasaray'da gündem takımın kötü performansı ve Radamel Falcao! 1 ayı geçen aşil tendonu problemi nedeniyle takımdan ayrı olan Kolombiyalı oyuncunun durumu açıklandı.

Flaş gelişme! Süper Lig'de iki ayrılık birden

Flaş gelişme! Süper Lig'de iki ayrılık birden Süper Lig'de teknik direktör kıyımı devam ediyor. Kayserispor'dan Samet Aybaba, Göztepe'den Tamer Tuna'nın ardından Gençlerbirliği de Mustafa Kaplan'la yollarını ayırdığını açıkladı.

3 büyüklerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

3 büyüklerden Cumhuriyet Bayramı mesajı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Cumhuriyet'in ilanının 96.yılında resmi internet sitelerinden ve resmi sosyal medya hesaplarından, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan mesajlar yayımladılar.

Göksel Gümüşdağ'dan UEFA'ya gönderme!

Göksel Gümüşdağ'dan UEFA'ya gönderme! UEFA, Avrupa Ligi'nde oynanan Başakşehir - Wolfsberger maçındaki golünden sonra asker selamı ile sevinç yaşayan İrfan Can Kahveci'ye dün soruşturma açtı.

Ibrahimovic'e nazire yaptı

Ibrahimovic'e nazire yaptı Halı sahada atılan bu klas topuk golü futbolseverleri mest etti.

Max Kruse'nin İstiklal Marşı hikayesi

Max Kruse'nin İstiklal Marşı hikayesi Max Kruse, Fenerbahçe’ye gelmenin kendisi adına doğru bir karar olduğunu ifade ederek, “Buraya geldiğimde çok iyi karşılandım. Herkes bana çok iyi davrandı. Artık bu ülkenin bir parçasıyım. Türkiye’nin en büyük kulübünde oynuyorum” dedi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER