Ekim 2019 Haberleri

Fenerbahçe'de kart yok futbol var

Fenerbahçe'de kart yok futbol var Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Teknik direktörün de açıklamaları doğrultusunda Fenerbahçe'de bu sezon kart yok futbol var.

Abdullah Avcı sözünü tuttu! Galatasaray'ı...

Abdullah Avcı sözünü tuttu! Galatasaray'ı... İstifa baskılarına derbiyi hedef göstererek direnen Abdullah Avcı, adeta yeniden doğdu. Geçen sezonun rövanşı olarak gördüğü zorlu mücadele için yardımcılarına, "O maçı oynamadan asla bırakmam" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü, Vodafone Park'ta Fatih Terim'li Galatasaray'ı devirip camiayı kenetledi.

Kadro dışı kaldı! Mesut Özil adım adım Fenerbahçe'ye!

Kadro dışı kaldı! Adım adım Fenerbahçe'ye! Arsenal'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in menajeri ile konuşan Comolli, önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidiyor. Arsenal ile vergi meselesi çözülürse iş imzaya kalacak.

UEFA'dan İrfan Can Kahveci'nin asker selamına soruşturma

UEFA'dan bir skandal daha! Asker selamı için... İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada , "UEFA, futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattı" denildi.

Fatih Terim Belhanda kararını verdi!

Fatih Terim Belhanda kararını verdi! Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş derbisi sonrası radikal bir karar aldı. Tecrübeli hoca, protestolara rağmen takımda şans verdiği Faslı yıldızı bu kez takımdan kesecek.

"Vatan Size Minnettar" tişörtü başını ağrıttı Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Zanka Jorgensen, Sarı Lacivertliler'in Denizlispor'u 2-1 yendiği maçta üzerinde "Vatan Size Minnettar." yazan tişörtü giydiği için ülkesinde hedef tahtasına oturtulmuştu.

Damien Comolli de Başakşehir-Trabzonspor maçında

Comolli 3 futbolcu için Başakşehir'de Fenerbahçe'nin futbol direktörü Damien Comolli, Başakşehir-Trabzonspor maçını takip etmek üzere Fatih Terim Stadı'na geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER