Ekim 2019 Haberleri

Başakşehir Trabzonspor maçı sonrası kavga

Başakşehir Trabzonspor maçı sonrası kavga Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında Başakşehir sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Maç sonunda Başakşehir tribünündeki Başakşehirli ve Trabzonsporlu taraftarlar arasında kavga çıktı.

Trabzonspor son dakikada puanı kaptı

Trabzonspor son dakikada puanı kaptı Süper Lig’in 9. hafta kapanış maçında Medipol Başakşehir-Trabzonspor maçı 2-2 sona erdi.

Cenk Tosun İtalya'ya mı gidiyor?

Cenk Tosun İtalya'ya mı gidiyor? Premier Lig'de Everton ile forma giyme şansı bulamayan Milli futbolcu Cenk Tosun için flaş bir iddia geldi.

Galatasaray'da Falcao'nun eşine tepki!

Galatasaray'da Falcao'nun eşine tepki! Galatasaraylı taraftarlar, Radamel Falcao'nun oynamamasına tepki gösterirken, Kolombiyalı golcünün eşi, bir taraftara cevap verdi.

beIN SPORTS’da Şansal Büyüka depremi!

beIN SPORTS’da Şansal Büyüka depremi! Gazeteci ve spor adamı Şansal Büyüka, uzun yıllardır çalıştığı beIN SPORTS ile yollarını ayırdı.

Yusuf Yazıcı’ya L’Equipe’den büyük onur

Yusuf Yazıcı’ya L’Equipe’den büyük onur Fransa Ligue 1 takımlarından Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Fransa’nın dünyaca ünlü spor gazetelerinden L’Equipe’in yaptığı haftanın en iyi 11’ine seçildi.

Vatandaşının dişlerini kırdı! Ne yaptın Mitroglou?

Vatandaşının dişlerini kırdı! Ne yaptın Mitroglou? Galatasaray'ın eski golcülerinden Kostas Mitroglou, takımı PSV Eindhoven'ın Eredivisie'de AZ Alkmaar'a kendi sahasında 4-0 yenildiği maçta rakibi ve aynı zamanda vatandaşı olan Pantelis Hatzidiakos'un dişlerini kırdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER