Ekim 2019 Haberleri

Yeşil sahada korku dolu anlar! Dişleri poşete konuldu

Korku dolu anlar! Dişleri poşete konuldu Sezon başında Galatasaray'ın PSV Eindhoven'a kiraladığı Kostas Mitroglou haftaya damga vurdu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanı Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur mücadelesi, yarın oynanacak 8 karşılaşmayla başlayacak.

Beşiktaş- Galatasaray derbisinde büyük ayıp

Dev derbide utandıran küfür sloganı! Galatasaray ve Beşiktaş tribününde bulunan bazı holiganlar, iki kulübün simge ismi Ali Sami Yen ve Süleyman Seba’ya küfür etti. İki büyük kulübün derbisindeki tribünden yükselen küfürler, Yen-Seba ikilisi için oldu. Ancak tribündeki bazı kişiler ise buna tepki göstererek ayıbı örtmeye çalıştı.

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sürprizi

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sürprizi Siyah-Beyazılar’da 2013-19 sezonları arasında forma giyen Tolga Zengin, Beşiktaş’la kontratının sona ermesinin ardından hiçbir takımla anlaşmamıştı.

Abdullah Avcı Fatih Terim ile niye tokalaşmadı?

Abdullah Avcı Fatih Terim ile niye tokalaşmadı? Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-0 Galatasaray galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı, Fatih Terim ile ilgili aralarındaki soğukluk üzerine flaş sözler söyledi.

Fenerbahçe ile yolları ayrıldı

Fenerbahçe ile yolları ayrıldı Fenerbahçe, altyapısı için deneme antrenmanlarına aldığı Bursaspor'ın Kosovalı futbolcusu Fatlind Azizi ile performansı yeterli bulunmadığı için yollarını ayırdı.

Süper Lig'de şok istifa kararı!

Süper Lig'de şok istifa kararı! Süper Lig ekibi Kayserispor'da Samet Aybaba hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Aybaba görevinden istifa etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER