BEŞİKTAŞ

Abdullah Avcı sözünü tuttu! Galatasaray'ı...

İstifa baskılarına derbiyi hedef göstererek direnen Abdullah Avcı, adeta yeniden doğdu. Geçen sezonun rövanşı olarak gördüğü zorlu mücadele için yardımcılarına, "O maçı oynamadan asla bırakmam" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü, Vodafone Park'ta Fatih Terim'li Galatasaray'ı devirip camiayı kenetledi.

Abdullah Avcı sözünü tuttu! Galatasaray'ı...

Şampiyonluk hedefiyle geldiği Beşiktaş'ta lig ve Avrupa'da üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası durumu tartışmaya açılan teknik direktör Abdullah Avcı, Galatasaray derbisini kazanarak yeniden hayata döndü. Siyah-beyazlı takım zirve yarışına tutunurken, istifası gündemde olan tecrübeli çalıştırıcı da rahat bir nefes aldı. Geçen sezon Başakşehir'in başında Fatih Terim'in Galatasaray'ına yenilerek şampiyonluğu kaybeden Avcı'nın rövanş olarak baktığı maça 'olmak ya da olmamak' prensibiyle çıktığı öğrenildi.

ALANYASPOR MAÇI ÖNCESİ KRİTİK ZİRVE

Ligin 7. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi teknik heyetteki arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yapan 56 yaşındaki çalıştırıcının, "Buraya gelirken yeni bir sayfa açtım. Pes edip mücadeleyi bırakacak değilim. Galatasaray maçını oynamadan asla istifa etmem. Özellikle o maçı bekliyorum. İnanıyorum her şey düzelecek" dediği ifade edildi.

Ardından Alanyaspor maçını kazanan, Ankaragücü ile berabere kalıp Braga'ya yenilen Avcı, uzun süredir beklediği meydan okumayı Vodafone Park'ta gerçekleştirdi. Hem Galatasaray'ı mağlup ederek geçen yılın rövanşını aldı hem de takımın havası derbi zaferiyle birlikte bir anda değişti.

GALATASARAY'A KARŞI BÜYÜK ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Galatasaray ile oynanan derbi mücadelesini kazanmayı başaran Abdullah Avcı, son yıllarda sarı-kırmızılı takımdan aldığı puanlarla dikkat çekiyor. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a rakip olduğu son 15 maçta sadece 4 kez kaybederken, bu karşılaşmaların 8'inden üç puan çıkardı. Üç karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

YARIŞA GERİ DÖNDÜK

Abdullah Avcı, derbi sonrası soyunma odasında oyuncularına yaptığı konuşmada, "Biz yarışa döndük. Bu duyguyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık" dedi.

5 MAÇLIK PAKET BİLET SATIŞTA

Beşiktaş'ta yeni göreve gelen yönetim ekonomik olarak kulübe çıkış yolları arıyor. 'Omuz Omuza Kartal Yuvası'na kampanyasının ardından yeni bir çalışma yapan siyah-beyazlılar, sezonun ilk yarısını kapsayan iç saha maçları için 5 maçlık paket bilet uygulamasına başladı. Denizlispor, S.Bratislava, Kayserispor, Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarını kapsayan paket biletler, 375 TL'den 3250 TL'ye kadar fiyatlarla bugün satışa sunulacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER