GALATASARAY

Falcao hakkında çok önemli açıklama!

Galatasaray'da gündem takımın kötü performansı ve Radamel Falcao! 1 ayı geçen aşil tendonu problemi nedeniyle takımdan ayrı olan Kolombiyalı oyuncunun durumu açıklandı.

Falcao hakkında çok önemli açıklama!

Oyuncunun geçmişte diz ve tendonlar nedeniyle yaşadığı problemler ve uzun süreli sahalardan uzak kalması ise bu konudaki endişeleri artırıyor. Kolombiyalı forvetin 2014'teki uzun süreli sakatlığı 190 gün sürdü. 2016'da ise yıldız futbolcu 213 gün sahaya çıkamadı.

2017'de 54, 2018'de ise 65 gün sakatlık süreci geçirdi Radamel Falcao... Kolombiyalı golcü, Galatasaray'da ise 27 gündür sakat durumda. Fatih Terim'in 7 milyon Euro maaşı olan Kolombiyalı yıldızla ilgili "Müsait olursa oynar" demesinin ardından doktor Yener İnce'nin de sözleri olay olmuştu.

İnce gazetecilere sohbet sırasında "Falcao sakat değil" ifadesini kullandı. Bu sözlerin habere dönüşmesi sonrası İnce, açıklamaları yalanladı. Dünya basını da bu durumu manşetlerine taşıdı ve Kolombiyalı oyuncu mercek altına alındı.

Marca Gazetesi'nin Kolombiya'daki yayınlarında; detaylı bir durum değerlendirmesi yapıldı. Haber başlığında, "Aşil tendon problemi... Falcao'nun Galatasaray'daki durumu cehenneme döndü" ifadelerini kullandı.

Detayda ise büyük bir karşılama ile başlayan Galatasaray-Falcao sürecinin ilk maçında golle devam ettiği ancak daha sonra sessizlik başladığı bildirildi. Falcao'nun PSG, Club Brugge ve Fenerbahçe maçlarını boş geçtikten sonra 1 aydır aşil tendonu problemiyle dışarıda kaldığı vurgulandı.

El Pilon'da da benzer ifadeler kullanılırken, "Kaplan için bitmeyen kabus; sakatlıkları" başlığı atıldı.

El Tiempo'da da sakatlık durumu anımsatılıp, "Radamel Falcao'da yeni bir sakatlık daha, Galatasaray'da alarma geçildi" denildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER