Ekim 2019 Haberleri

Kayserispor Bülent Uygun'la anlaştı

Kayserispor'un yeni teknik direktörü belli oldu Kayserispor'da teknik direktörlük görevine Bülent Uygun getirildi.

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu yarın yapılacak

MKE Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu yarın yapılacak MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu'nun daha önce aldığı karar doğrultusundaki genel kurul, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Burak Yılmaz'a Abdullah Avcı engeli

Burak Yılmaz'a Abdullah Avcı engeli! Beşiktaş'ta kaptan Burak Yılmaz’ın, Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından Galatasaray derbisinde riske edilmediği belirlendi.

Asker selamı yüzünden sözleşmeleri feshedildi

Asker selamı yüzünden sözleşmeleri feshedildi Hentbol Milli Takımımız'ın önemli oyuncularından Durmuş Ali Tınkır ve Yunus Özmusul, asker selamı verdikleri söylenerek Yunanistan'da oynadıkları kulüp tarafından sözleşmeleri feshedildi.

Galatasaray'da gerçek suçlu Ryan Babel

Galatasaray'da gerçek suçlu Ryan Babel Cim-Bom’da en çok eleştirilen Belhanda ile Nagatomo, Hollandalı futbolcudan dert yandı, onun bencil tavrının kendilerini de kötü gösterdiğini savundu

Fatih Terim'den Süleyman Luş sürprizi!

Fatih Terim'den sürpriz seçim Galatasaray'da Fatih Terim, Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta genç oyuncu Süleyman Luşa'a görev verebilir.

Damien Comolli'den transfer operasyonu

Damien Comolli'den transfer operasyonu Fransız sportif direktör, teknik ekibin çok istediği İrfan Can Kahveci ve Edin Visca’ya olan ilgisini; Başakşehir-Trabzonspor maçını tribünde izleyerek gösterdi. Mahmut Tekdemir de Comolli’nin radarında. Ocak ayında harekete geçecek olan Comolli, ara transfer döneminde işi bitiremese de yeni sezon için hazırlık yapacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER