Ekim 2019 Haberleri

Olay görüntüler! Galatasaraylı futbolcular dansöz oynattı

Olay görüntüler! Derbiden sonra dansöz oynattılar Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Galatasaray, Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olmuştu. Dev derbi Umut Nayir'in 69.dakikada attığı golle siyah-beyazlı ekibin olmuştu. Galatasaray'ın ligde ve Avrupa arenasında kötü gidişatı sürerken, sosyal medyada ortaya çıkan video olay yarattı.

Marcao yerine sürpriz isim

Marcao yerine sürpriz isim Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim derbide sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Marcao’nun formasını Ryan Donk’a emanet edecek

İşte Falcao gerçeği! Dedikleri doğru çıktı

İşte Falcao gerçeği! Dedikleri doğru çıktı Sezon başında Falcao için Monaco Teknik Direktörü, “Sakatlığı var. O yüzden oynamıyor” dedikçe, sarı-kırmızılılar bu durumu, “Galatasaray’ı istediği için kendini riske etmiyor” diye yorumlamıştı. Jardim’in dediği gerçek çıktı.

Fenerbahçe'de hayati değişim

Fenerbahçe'de hayati değişim Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon yaşadığı sancılı süreçten sonra bu sezon adeta hayata geri geldi. 2018-19 sezonunda 9 haftalık süreçte Phillip Cocu ile 9 puanda ve 15. sırada kalan takım, Ersun Yanal ile 9 karşılaşmada 17 puan topladı, ikinci sıraya yükseldi.

Göztepeli Emre eskrimde Türkiye şampiyonu 

Göztepeli Emre eskrimde Türkiye şampiyonu  ADIYAMAN'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Eskrim Şampiyonası'nda Göztepe'nin 16 yaşındaki sporcusu Deniz Emre Şahin, flöre dalında Türkiye şampiyonu oldu.

Süper Lig'de 10. hafta maçlarının hakemleri açıklandı

Süper Lig'de 10. hafta maçlarının hakemleri açıklandı Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nda oynanacak 10. hafta maçlarının hakemleri belli oldu.

Aykut Kocaman'ı eski Fenerbahçeli yıktı

Aykut Kocaman'ı eski Fenerbahçeli yıktı İttifak Holding Konyaspor'da kötü gidişat sürüyor. Yeşil beyazlı ekip son olarak Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a mağlup olurken, Aykut Kocaman'ı üzen isim eski bir Fenerbahçeli çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER