Mart 2018 Haberleri

Aziz Yıldırım başkan adaylığını resmen açıkladı!

Aziz Yıldırım başkan adaylığını resmen açıkladı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nın balo salonunda bir basın toplantısı düzenledi. Divan Kurulu üyelerinin de yer aldığı saat 11.00'de başlayan toplantıda Yıldırım, adaylığını açıkladı. Yıldırım'ın sözleri salonda ayakta alkışlandı...

Samsun'un yeni stadı dünyanın en iyileri arasında

Samsun'un yeni stadı dünyanın en iyileri arasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, geçen yıl inşa edilen statlar arasında ilk 10'a girdi.

Fikret Orman hedefini açıkladı

Fikret Orman hedefini açıkladı Her maçın final olduğunu söyleyen Siyah-Beyazlı kulübün patronu iddialı açıklamalarda bulundu.

Boksör Tunahan'ı öldüren saldırgan suç makinesi çıktı

Boksör Tunahan'ı öldüren saldırgan suç makinesi çıktı Almanya'da ölü bulunan Boksör Tunahan Keser'in katil zanlısı, "Suç Makinesi Franky" olarak da tanınan 56 yaşındaki Frank Lindner çıktı. Lindner, Ocak ayında hapishanede intihar etmişti.

Lazio transferde bonservisi yanlış kişiye yatırdı

Lazio transferde bonservisi yanlış kişiye yatırdı İtalyan ekibi Lazio, Stefan de Vrij'in transferinde 2 milyon euroyu Feyenoord yerine kendisini Feyenoord çalışanı olarak tanıtan başka kişiye yapınca dolandırıldı.

Şenol Güneş'ten Cenk Tosun itirafı!

Şenol Güneş'ten Cenk Tosun itirafı! Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, İngiliz basınına verdiği röportajda Cenk Tosun'un transfer süreciyle ilgili konuştu.

Galatasaray'da Burak Yılmaz için özel önlem!

Galatasaray'da Burak Yılmaz için özel önlem! Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü karşısında stoperlerin ağır kalacağını düşünen Fatih Terim yeni planlar hazırladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER