Mart 2018 Haberleri

Donk'a doğum günü sürprizi

Donk'a doğum günü sürprizi Galatasaray Futbol Takımı, Trabzonspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Skenderbeu Beşiktaş’ı da yaktı

Skenderbeu Beşiktaş’ı da yaktı Skenderbeu 10 yıllık tarihin en ağır şike cezasını alarak kendisini yaktı, cezaya neden olan maçlar incelendiğinde Beşiktaş’a da zararı dokunduğu ortaya çıktı.

Mahmut Uslu'dan flaş sözler! Kulüplerin kurtuluşu...

Mahmut Uslu'dan flaş sözler! Kulüplerin kurtuluşu... Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, haziran ayında yapılacak başkanlık seçimi hakkında konuştu. Uslu, "Eskiden devam etme niyetim yoktu ama şimdi bakacağız" dedi.

TFF menajerlere yapılan ödemeleri açıkladı

TFF menajerlere yapılan ödemeleri açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, lisanslı şekilde görev yapan futbol menajerlerine kulüpler tarafından yapılan ödemelerin listesini yayınladı.

Trabzonspor'a derbi öncesi müjdeli haber

Trabzonspor'a derbi öncesi müjdeli haber A Milli Futbol Takımı'nın kampından sakat dönen Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu’nun durumu belli oldu.

Fenerbahçe'den Robben'e çılgın teklif!

Fenerbahçe'den Robben'e çılgın teklif! Fenerbahçe'de Haziran'da yapılacak genel kurul öncesinde çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Başkan Aziz Yıldırım, transfer için de düğmeye bastı. Aziz Yıldırım ve yönetiminin hedefinde büyük bir yıldız var.

Başakşehir’in savunması yaralı

Başakşehir’in savunması yaralı Medipol Başakşehir'in sol beki Gael Clichy ile sağ beki Junior Caiçara geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşılaşmasında gördükleri kartlar nedeniyle Teleset Mobilya Akhisarspor maçında forma giyemeyecekler. Zorlu Akhisar deplasmanı öncesi iki önemli oyuncusunu kaybeden turuncu-lacivertlilerde bu futbolcuların yerine Alparslan Erdem ve Uğur Uçar'ın forma giymesi bekleniyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER