Mart 2018 Haberleri

Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü

Gomis'ten taraftarlara galibiyet sözü Sarı-kırmızılı futbolcu, Aslantepe GS Store mağazasında imza gününe katıldı. Fransız golcü, "Son 8 final maçını en iyi şekilde geçeceğiz" dedi.

G.Saray'dan devlet büyüklerine teşekkür mesajı

G.Saray'dan devlet büyüklerine teşekkür mesajı Galatasaray, amatör branşların gelişimine katkı sağlamak amacıyla çıkarılan 7103 sayılı kanun için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal ile TBMM yer alan milletvekillerine teşekkür etti.

Aziz Yıldırım'dan yılın transfer bombası!

Aziz Yıldırım'dan yılın transfer bombası! Forvetleri Fernandao, Roberto Soldado ve Janssen'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'de yeni sezon için golcü arayışları başladı.

Fenerbahçe yönetiminden flaş karar! 6 isimle yollar ayrılıyor

Fenerbahçe yönetiminden flaş karar! 6 isimle yollar ayrılıyor Sezon sonunda büyük bir değişime gitme kararı alan Fenerbahçe, kadroda buluna birçok isimle yollarını ayıracak. İşte o isimler...

Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe'ye gönderme

Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe'ye gönderme Ünlü futbol yorumcusu ve yazar Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin 2-3 Haziran'da yapılacak kongresi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ben Arfa resmen veda etti

Ben Arfa resmen veda etti Fenerbahçe'nin transfer etmek için daha önce çalışmalar yaptığı Hatem Ben Arfa, PSG ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe’den flaş Aziz Yıldırım duyurusu

Fenerbahçe’den flaş Aziz Yıldırım duyurusu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yarın (Cuma) düzenleyeceği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER