Mart 2018 Haberleri

Fenerbahçe'de tarihi kongrede bir ilk

Fenerbahçe'de tarihi kongrede bir ilk Fenerbahçe'de 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da bir ilk yaşanacak.

FBTV'den Aziz Yıldırım'a sansür

FBTV'den Aziz Yıldırım'a sansür Aziz Yıldırım, bugün yapacağı basın toplantısında kendisine sansür uyguladı.

Galatasaray taraftarından Atiba'ya mesaj yağmuru!

Galatasaray taraftarından Atiba'ya mesaj yağmuru! Galatasaray taraftarları Beşiktaşlı Atiba Hutchinson'a çok sayıda ''Come to Galatasaray'' yorumu gönderdi.

Galatasaray'dan menajerlere boykot!

Galatasaray'dan menajerlere boykot! Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak'tan sonra ünlü menajer Ahmet Bulut da Galatasaray'a dava açtı. Bu hamle sonrası başkan Mustafa Cengiz menajerler konusunda flaş bir karar aldı.

Galatasaratay'dan Fenerbahçe'ye dev çalım

Galatasaratay'dan Fenerbahçe'ye dev çalım Fatih Terim yönetiminde yeni sezonun planlamasına start veren Galatasaray, F.Bahçe'nin de hedefinde olan dünya yıldızı için harekete geçti.

Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti?

Galatasaray'da skandal! Bulut'un paraları kime gitti? Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in Belhanda, Feghouli ve Bruma transferlerinde menajerlik ücretlerini buhar ettiği ortaya çıktı.

Anadolu Efes Barcelona'ya direnemedi

Anadolu Efes Barcelona'ya direnemedi Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Anadolu Efes, sahasında İspanya'nın Barcelona Lassa takımına 107-83 mağlup oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER