Mart 2018 Haberleri

Euroleague'de play-off'a kalan 8 takım

Euroleague'de play-off'a kalan 8 takım THY Euroleague'de play-off çeyrek final turuna yükselen takımlar belli oldu.

Golden State Warriors yine kaybetti

Golden State Warriors yine kaybetti NBA'de son şampiyon Golden State Warriors, sahasında Milwaukee Bucks'a 116-107 mağlup oldu.

Dirk Kuyt'a özel maçla veda

Dirk Kuyt'a özel maçla veda 2012-2015 yılları arasında formasını giydiği Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Feyenoord'a dönen ve 2017'de futbolu bırakan Dirk Kuyt için özel bir maç düzenlenecek.

Şekip Mosturoğlu açıkladı! Fenerbahçe'den mega proje

Şekip Mosturoğlu açıkladı! Fenerbahçe'den mega proje Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım'ın Çırağan Sarayı'nda başkanlık adaylığını açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güntekin Onay'dan Anderson Talisca’ya eleştiri

Güntekin Onay'dan Anderson Talisca’ya eleştiri Ünlü yorumcu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca'nın performansını değerlendirirken Brezilyalı futbolcunun kritik maçlarda etkisiz bir görüntü sergildiğini ifade etti.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını böyle açıkladı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını böyle açıkladı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nın balo salonunda bir basın toplantısı düzenledi. Divan Kurulu üyelerinin de yer aldığı saat 11.00'de başlayan toplantıda Yıldırım, adaylığını açıkladı. Yıldırım'ın sözleri salonda ayakta alkışlandı.

Galatasaray kötü istatistiğini sonlandırmak istiyor

Galatasaray kötü istatistiğini sonlandırmak istiyor Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü Trabzonspor'u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, son dönemde güçlü rakipleriyle oynadığı maçlardaki kazanamama serisini sonlandırabilmek için sahaya çıkacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER