Mart 2018 Haberleri

UEFA'dan rekor ceza! 10 yıl men...

UEFA'dan rekor ceza! 10 yıl men... UEFA, 2011 yılından bu yana birçok maçta şike yaptığı tespit edilen Arnavutluk ekibi Skenderbeu'ya 10 yıl Avrupa'dan men ve 1 milyon euro para cezası verdi.

Fenerbahçe'den Rusya'da dev zafer

Fenerbahçe'den Rusya'da dev zafer Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, 29. maç döneminde deplasmanda karşı karşıya geldiği Khimki Moskova'yı 73-64 mağlup etti.

Yeşil sahalarda yeni dönem: Hakemler işte böyle karar verecek!

Yeşil sahalarda yeni dönem: Hakemler işte böyle karar verecek! Azerbaycan-Makedonya maçında uygulanan Video Hakem Sistemi, Halis Özkahya'nın verdiği yanlış bir kararı düzeltmişti. O anda hakemler arasında yaşanan diyaloğun kayıtları yayınlandı.

İlk Video Hakem kararında yaşanan diyaloglar

İlk Video Hakem kararında yaşanan diyaloglar Azerbaycan-Makedonya maçında uygulanan Video Hakem Sistemi, Halis Özkahya'nın verdiği yanlış bir kararı düzeltmişti. O anda hakemler arasında yaşanan diyaloğun kayıtları yayınlandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu adaylık kararını verdi

İbrahim Hacıosmanoğlu adaylık kararını verdi Trabzonspor'da eski kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı belli oldu.

Trabzonspor'un Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadı

Trabzonspor'un Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadı Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nun ilk toplantısında çoğunluk sağlanamadı.

Bisiklet Federasyonu 15 ayda 7 kat büyüdü

Bisiklet Federasyonu 15 ayda 7 kat büyüdü Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, göreve geldikleri günden bu yana federasyonu hem sporcu ve organizasyon sayısı hem de elde edilen başarı bakımından 7 kat büyüttüklerini söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER