Aralık 2018 Haberleri

Trezeguet’ye Lazio kancası

Trezeguet’ye Lazio kancası Kasımpaşa ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Mısırlı yıldız Trezeguet’ye son olarak İtalya’dan talip çıktı.

Garry Rodrigues için açık artırma!

Garry Rodrigues için açık artırma! Transfer yapmak isteyen ancak bunun gerçekleşebilmesi için de oyuncu satmak zorunda kalan Galatasaray’da Garry Rodrigues'e Al İttihad'ın ardından Çin'den de teklif geldi.

Fenerbahçe'nin maçını izledi olay oldu!

Fenerbahçe'nin maçını izledi olay oldu! Fenerbahçe’nin transfer listesinde olan Yunan orta sahanın İstanbul’a gelerek basketbol maçını izlemesi gündem yarattı.

Burak Yılmaz serveti reddetti

Burak Yılmaz serveti reddetti Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönüyor. Çin ekibi Guangzhou Evergrande'nın cazip teklifine rağmen eski hocası Şenol Güneş'in devre girmesiyle golcü yıldız rotayı Beşiktaş'a çevirdi. İmzaların önümüzdeki hafta içi atılması bekleniyor.

Schumacher hem ağladı hem ağlattı

Schumacher hem ağladı hem ağlattı Fransa’da beş sene önceki kayak kazasının ardından bitkisel hayatta yaşamını sürdüren Michael Schumacher içinde bulunduğumuz yılda da hayranlarını üzdü.

Şampiyon sporcu sevgilisi tarafından öldürüldü

Şampiyon sporcu sevgilisi tarafından öldürüldü İzmir'de vücut geliştirmede geçen yıl kainat 2’ncisi olan Pınar Çoban (31), sevgilisi Ferhan Sarıçam (38) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Sarıçam, Çoban’ı öldürdükten sonra aynı tabancayı kafasına ateşleyerek, yaşamına son verdi.

Müslüm Gürses anısına 'Garipler' futbol kulübü kuruldu

Müslüm Gürses anısına 'Garipler' futbol kulübü kuruldu İzmir Torbalı'da efsane şarkıcı Müslüm Gürses anısına ‘Garipler' ismiyle futbol kulübü kuruldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER