Aralık 2018 Haberleri

Cengiz Ünder attı Roma kazandı

Cengiz Ünder attı Roma kazandı İtalya Serie A ekibi Roma, Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in 1 gol atıp 1 asist yaptığı maçta Parma'yı 2-0 mağlup etti.

Ozan Kabak Fatih Terim'i bekliyor

Ozan Kabak Fatih Terim'i bekliyor Avrupa'nın önemli takımlarından teklifler alan Ozan Kabak'ın geleceğiyle ilgili kararı Fatih Terim verecek.

Ersun Yanal'ın Tolga Ciğerci kararı

Ersun Yanal'ın Tolga Ciğerci kararı Fenerbahçe'nin sezon başı transfer ettiği Tolga Ciğerci için Ersun Yanal da olumsuz rapor verdi. Deneyimli futbolcunun sözleşmesi feshedilecek.

Blake Griffin hakeme tabletten pozisyonu izletti

Blake Griffin hakeme tabletten pozisyonu izletti NBA'de Detroit forması giyen Blake Griffin, Indiana'yla oynadıkları maçta tartışmalı bir pozisyonu hakeme tabletten izletti.

Liverpool evinde Arsenal'e 5 attı

Liverpool evinde Arsenal'e 5 attı Premier Lig'in 20. haftasında Liverpool, konuk ettiği Arsenal'i 5-1 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Galatasaray'dan üç bölgeye transfer

Galatasaray'dan üç bölgeye transfer Galatasaray teknik heyeti, ara transfer için listesini ve alınmasını istediği futbolcuları yönetime iletti.

Maicon’dan 5 milyon euroluk beklenti

Maicon’dan 5 milyon euroluk beklenti Maicon ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun satışından en az 5 milyon euroluk bir bonservis geliri bekliyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER