Aralık 2018 Haberleri

Reuters yılın spor fotoğraflarını seçti!

Reuters yılın spor fotoğraflarını seçti! Reuters Haber Ajansı, 2018 yılına damgasını vuran spor fotoğraflarını belirledi. İşte Reuters'in 100 karelik yılın spor fotoğrafları seçkisi...

2019'da FIFA kokartı takacak hakemlerimiz belli oldu

2019'da FIFA kokartı takacak hakemlerimiz belli oldu TFF, 2019 yılında FIFA kokartı takacak hakemleri açıkladı. Bu sezon Süper Lig'de en çok maç yöneten hakem olan Fırat Aydınus listede yer almadı.

O takıma küme düşme cezası verildi

O takıma küme düşme cezası verildi TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı Hasan Şahin, "Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." dedi.

Fenerbahçe Real Madrid karşısında 14. galibiyetini aldı

Fenerbahçe Real Madrid karşısında 14. galibiyetini aldı Euroleague'in 15.haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Real Madrid'i son saniyelerde bulduğu sayılarla 65 - 63 mağlup etti.

Galatasaray'dan Falcao atağı

Galatasaray'dan Falcao atağı Monaco Kulübü'ne olan yakınlığıyla bilinen Fransız gazeteci Manu Lonjon, Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek için girişimlere başladığını duyurdu.

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e: Kulüp bul

Galatasaray'dan Serdar Aziz'e: Kulüp bul Galatasaray'da, "karnım ağrıyor" diyerek Sivasspor maçında oynamak istemeyen, ertesi gün ise Maldivler'e tatile giden Serdar Aziz'e kulüp bulması talimatı verildi.

Trabzonspor'da Olcay Şahan ve Zeki Yavru gönderiliyor

Trabzonspor'da Olcay Şahan ve Zeki Yavru gönderiliyor Trabzonspor, tecrübeli futbolcu Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya kendilerine takım bulmalarını söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER