Aralık 2018 Haberleri

Lucescu'dan Cengiz'e Salah benzetmesi

Lucescu'dan Cengiz'e Salah benzetmesi A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Roma'da forma giyen ve her geçen gün performansını artıran Cengiz Ünder'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular 3 büyüklerde birçok futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Beklentileri karşılayamayan isimlerle ya ocak ayında ya da lig bittiğinde yollar ayrılacak.

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi Yeniden takım ruhu oluşturmak için kaliteli yerli futbolculara ihtiyacı olduğunu söyleyen Ersun Yanal, yönetimden Tolgay, Sadık, İrfan Can ve Emre Kılınç'ın alınmasını istedi.

Beşiktaş Serdar Aziz'in peşinde

Beşiktaş Serdar Aziz'in peşinde Fatih Terim, "karnım ağrıyor" diyerek Sivas maçında oynamayan ancak ertesi gün Maldivler'e giden Serdar Aziz'i kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi. 28 yaşındaki stoperin adı Beşiktaş'la anılıyor.

Fikret Orman ile ilgili bomba iddia! CHP'den aday mı oluyor?

Fikret Orman ile ilgili bomba iddia! CHP'den aday mı oluyor? Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyasete göz kırptı. Kemal Kılıçdaroğlu, Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın adaylığına sıcak bakıyor.

Robinho, Avrupa'nın dilinde! İşte yazılanlar

Robinho, Avrupa'nın dilinde! İşte yazılanlar Medipol Başakşehir, dün akşam Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi için Demir Grup Sivasspor ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Bu flaş transfer Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı.

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve...

Gerçek ortaya çıktı! Cocu Comolli'nin odasını bastı ve... Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya elendikten sonra lige Bursa galibiyetiyle başlayan ancak sonrasında Malatya ve Göztepe yenilgileriyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de umutsuzluk rüzgarları çoktan esmeye başlamıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER