FUTBOL

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi

Yeniden takım ruhu oluşturmak için kaliteli yerli futbolculara ihtiyacı olduğunu söyleyen Ersun Yanal, yönetimden Tolgay, Sadık, İrfan Can ve Emre Kılınç'ın alınmasını istedi.

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi - Sayfa 1

Sezonun ilk yarısını küme düşme hattında tamamlayan Fenerbahçe çıkışı transferde arıyor. Ara transfer döneminde kadroda rotasyona gitmeyi planlayan sarı-lacivertli ekip, özellikle yerli isimlerin peşinde koşuyor.

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi - Sayfa 2

TOLGAY ARSLAN Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan’la anlaşan Fenerbahçe, bu transferi bedavaya bitirmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş’ın Ozan Tufan takasını kabul etmemesinin ardından Fenerbahçe, Tolgay’ın alacaklarına karşılık serbest kalmasını bekliyor.

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi - Sayfa 3

İRFAN CAN KAHVECİ Fenerbahçe’nin uzun süredir takipte olduğu bir diğer isim ise Başakşehir’in genç kabiliyeti İrfan Can Kahveci. Ersun Yanal’ın da onayını alan sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki orta saha için Başakşehir’in kapısını çaldı. Ama Başakşehir’le şampiyon olarak tarih yazmak isteyen Abdullah Avcı’nın ideal kadrosunda yer alan İrfan Can’ı elden çıkarmak gibi bir düşüncesi yok.

Ersun Yanal'ın yerli transfer listesi - Sayfa 4

SADIK ÇİFTPINAR Malatyaspor’un stoperi Sadık Çiftpınar içinse bir nebze olsun umut var. 25 yaşındaki oyuncu için Malatya’nın kapısını çalan Fenerbahçe, takasla transferi bitirmek istiyor. Malatya ise nakit para talebinde bulunuyor. Fenerbahçe, Sadık için kesenin ağzını açarsa amacına ulaşabilecek.