Aralık 2018 Haberleri

Falcao'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket

Falcao'dan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket Monaco'nun dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde. Kolombiyalı yıldız eski takım arkadaşı Fernando Reges'in Instagram'da yaptığı Galatasaray paylaşımını beğendi.

Türk kulüplerini batmaktan kurtaracak devrim gibi karar

Türk kulüplerini batmaktan kurtaracak devrim gibi karar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kulüplerin mali krizden kurtulması için Türkiye Bankalar Birliği (TBB) önemli bir projeye imza atacak.

Yeni yılın ilk transferi: Burak Yılmaz!

Yeni yılın ilk transferi: Burak Yılmaz! Beşiktaş, dün 5 saat süren pazarlık sonucunda Burak Yılmaz ve kulübünü ikna etti.

Juventus Ronaldo'nun golleriyle kazandı

Juventus Ronaldo'nun golleriyle kazandı İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Juventus, sahasında Sampdoria'yı 2-1 yendi.

Fenerbahçe'de ikinci yarı hazırlıkları 2 Ocak'ta başlıyor!

Fenerbahçe'de ikinci yarı hazırlıkları 2 Ocak'ta başlıyor! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısı için hazırlıklarına 2 Ocak Çarşamba günü başlayacağını açıkladı.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye kötü haber

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye kötü haber Sezon başında Alman ekibi Freiburg'dan, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'e transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Ada'da geçtiğimiz yaz yapılan en kötü transferler listesine girdi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan alkış alan paylaşım

Hakan Çalhanoğlu'ndan alkış alan paylaşım Milan’ın Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, yine gönülleri fethetti. Kanseri yenen Krisi ile fotoğrafını paylaşan Çalhanoğlu, ‘Sen dövüşçüsün, gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER