Haziran 2016 Haberleri

Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu Yeni sezona Avusturya kampında hazırlanacak olan Beşiktaş'ın hangi takımlarla hazırlık maçı yapacağı açıklandı..

Galatasaray Nenad Krstic transferini resmen açıkladı

Galatasaray Nenad Krstic transferini resmen açıkladı Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes'te forma giyen Nenad Krstic'le anlaştığını resmen açıkladı.

Milli futbolculara kötü haber! Artık eskisi gibi...

Milli futbolculara kötü haber! Artık eskisi gibi... Türkiye Futbol Federasyonu, yaşanan tartışmaları ve tepkileri dikkate alarak A Milli Futbol Takımı ile ilgili prim yönetmeliğini değiştirme kararı aldı.

Portekiz Polonya maçında UEFA protesto edilecek

Portekiz Polonya maçında UEFA protesto edilecek Bu gece oynanacak Polonya-Portekiz maçında Atatürk havalimanı saldırısı ve saygı duruşu kararı almayan UEFA protesto edilecek..

Lukas Podolski Sporting Lizbon'un radarına girdi!

Lukas Podolski Sporting Lizbon'un radarına girdi! Adı sürekli Çin ve Katar takımlarıyla anılan Galatasaraylı Lukas Podolski’ye Sporting Lizbon talip olurken, teknik direktör Jorge Jesus'un da Alman yıldızı çok istediği belirtildi.

Colin Kazım golle başladı

Colin Kazım golle başladı Brezilya 1. Futbol Ligi ekibi Coritiba forması giyen Colin Kazım, oynadığı ilk maçta golle tanıştı

Galatasaray'ın rüyası sonunda gerçek oluyor

Galatasaray'ın rüyası sonunda gerçek oluyor Mayıs 2016 itibarı ile 1 milyar 494 milyon TL borcu bulunan Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için Emlak Konut GYO ile imzaları attı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER