Haziran 2016 Haberleri

Messi'yi ağlarken görmek Ronaldo'ya acı verdi

Messi'yi ağlarken görmek Ronaldo'ya acı verdi Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'ye destek verdi ve milli takıma geri döneceğini belirtti.

Kenan Sofuoğlu köprüden 400 km hızla geçti!

Kenan Sofuoğlu köprüden 400 km hızla geçti! Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde yaptığı sürüşte saatte 400 kilometre hıza ulaştı.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsünden 400 kilometre ile geçti

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsünden 400 kilometre ile geçti Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü’nden en hızlı geçişini yaptı.

Bursaspor Sane'ye rötarlı kavuştu

Bursaspor Sane'ye rötarlı kavuştu Bursaspor'un yeni transferi Vieux Sane, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı olayının ardından bir günlük gecikmeyle Bursa'ya geldi..

Süper Lig'de yılın takası gerçekleşiyor!

Süper Lig'de yılın takası gerçekleşiyor! Fenerbahçe Luis Nani'nin takımdan ayrılmasının ardından yerini Süper Lig'in yıldız ismi Edin Visca ile doldurmayı hedefliyor..

Barcelona Neymar için kesenin ağzını açıyor

Barcelona Neymar için kesenin ağzını açıyor Barcelona yönetimi, Avrupa'dan bir çok talibi olan Brezilyalı forvet Neymar'ın sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Beşiktaş West Ham'ın Atiba teklifini reddetti

Beşiktaş West Ham'ın Atiba teklifini reddetti Beşiktaş, West Ham United'ın Atiba için taptığı 3 milyon euroluk teklifi az buldu ve reddetti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER