Haziran 2016 Haberleri

Moussa Sow Fransız basınına ateş püskürdü

Moussa Sow Fransız basınına ateş püskürdü Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow, İstanbul'daki saldırıya duyarsız kalan Fransa'ya tepki gösterdi.

Şenol Güneş iki Gomez için baskı yapıyor

Şenol Güneş iki Gomez için baskı yapıyor Son olarak Nkoulou’yu Lyon’a kaptıran Beşiktaş’ta rota Lanus’ta forma giyen Paraguaylı oyuncu Gustavo Gomez'e çevrildi.

Obradovic Fenerbahçe'de futbola da el attı!

Obradovic Fenerbahçe'de futbola da el attı! Fenerbahçe'de taraftarın istediği "Obradovic futbolun başına geçsin" dileği kısmen gerçekleşiyor. Zeljko Obradovic, İstanbul'a gelmek istemeyen vatandaşı Zivkovic'i ikna etmek için kolları sıvadı!

Riekerink Sneijder'in ev kirasına bile yetişemedi!

Riekerink Sneijder'in ev kirasına bile yetişemedi! Galatasaray'ın takımın başına getirdiği Hollandalı Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, sarı kırmızılı takımın son yıllardaki en ucuz hocası olacak!

Rio 2016 öncesi Türk sporunu sarsan skandal!

Rio 2016 öncesi Türk sporunu sarsan skandal! Nurcan Taylan'dan sonra halterde bir doping skandalı daha patladı. 2016 Rio Olimpiyatları'nda yarışmaya hazırlanan milli sporcumuz Sibel Özkan'ın da numunesi pozitif çıktı!

Trabzonspor Euro 2016'nın yıldızını kapıyor!

Trabzonspor Euro 2016'nın yıldızını kapıyor! Oscar Cardozo'yu satıp Tomas Necid'i renklerine bağlayacak olan Trabzonspor, Bursa'nın bir diğer yıldızı Balazs Dzsudzsak için de temasları sıklaştırdı.

Fenerbahçe perdeyi imza şovla açıyor!

Fenerbahçe perdeyi imza şovla açıyor! Fenerbahçe yönetimi, Aatıf Chahechouhe, Gregory Van der Wiel ve Roman Neustadter için aynı anda imza töreni yapmayı planlıyor..

TREND HABERLER
TREND HABERLER