Haziran 2016 Haberleri

Arjantin'de Diego Simeone sesleri

Arjantin'de Diego Simeone sesleri Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Arjantin Milli Takımı teknik direktörlüğü için Diego Simeone'ye teklifte bulunulduğunu açıkladı.

Euro 2016'da Belçika ile Galler kapışıyor

Euro 2016'da Belçika ile Galler kapışıyor EURO 2016 çeyrek finalinde yarın Galler ile turnuvanın gizli favorisi olarak gösterilen Belçika karşı karşıya geliyor.

Denys Boyko ülkesine dönüyor!

Denys Boyko ülkesine dönüyor! Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı kaleci Denys Boyko, ülkesi Ukrayna'nın köklü kulübü Dinamo Kiev ile anlaştı..

Galatasaray Jose Mourinho'ya karşı!

Galatasaray Jose Mourinho'ya karşı! Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United ile özel maçta karşılaşacak.

Fenerbahçe'den Diego ve Van Persie operasyonu!

Fenerbahçe'den Diego ve Van Persie operasyonu! Diego Ribas'ı antrenmana almayan Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie'nin son halini görünce Hollandalı golcüyü de satma kararı aldı.

TFF prim haberlerini yalanlamadı

TFF prim haberlerini yalanlamadı TFF, Fatih Terim'in 7.5 milyon lira prim aldığı yönünde çıkan haberlerle ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği duymadı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu krizi

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu krizi Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesi bu akşam sona eriyor. Tecrübeli futbolcu ile yönetim henüz masaya oturmadı..

TREND HABERLER
TREND HABERLER