Haziran 2016 Haberleri

Pavel Vrba Çek Cumhuriyeti'nden istifa etti

Pavel Vrba Çek Cumhuriyeti'nden istifa etti Euro 2016 bir teknik direktörü daha öğüttü. Çek Cumhuriyeti'nin hocası Pavel Vrba istifasını verdi..

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor başkanı oldu

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor başkanı oldu Antalyaspor Kulübü olağan genel kurulunda başkanlığa Ali Şafak Öztürk seçildi..

Aslı Çakır Alptekin için özel yarış

Aslı Çakır Alptekin için özel yarış Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği, Aslı Çakır Alptekin'in 5 Temmuz tarihinden önce kota yarışlarına katılmasına şans tanıdı.

Galatasaray'da istifa depremi

Galatasaray'da istifa depremi Galatasaray'da son dönemde artan istifa haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yönetici Selim Arda Üçer istifasını verdi.

Saldırı sonrası ilk ayrılık! Dzsudzsak Türkiye'yi terk ediyor!

Saldırı sonrası ilk ayrılık! Dzsudzsak Türkiye'yi terk ediyor! Balazs Dzsudzsak, ülkesinin basınına, "Türkiye'de yaşanan olaylar ve patlamaların yeniden yaşanacağı konusunda çok endişeliyim. Bursaspor'dan ayrılmak istiyorum." dedi.

Gianluigi Buffon temkinli konuştu

Gianluigi Buffon temkinli konuştu İtalya'nın efsanevi kalecisi Gianluigi Buffon, henüz kupayı almadıklarını belirterek arkadaşlarından ayaklarını yere sağlam basmalarını istedi.

Almanya İtalya maçının hakemi açıklandı

Almanya İtalya maçının hakemi açıklandı EURO 2016'nın erken finali olarak gösterilen Almanya-İtalya maçını yönetecek hakem belli oldu!

TREND HABERLER
TREND HABERLER