Haziran 2016 Haberleri

Fenerbahçe'nin planına terör engeli!

Fenerbahçe'nin planına terör engeli! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklarını ve bu sırada sarı-lacivertli yetkililerle transfer görüşmesinde de bulunacaklarını söyledi...

Djokovic kayıpsız devam etti!

Djokovic kayıpsız devam etti! Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ikinci tur maçı için korta çıkan son iki yılın şampiyonu Novak Djokovic, Fransız Adrian Mannarino'yu 3-0 mağlup etti.

Nani transferi gerçekleşti! İşte yeni takımı

Nani transferi gerçekleşti! İşte yeni takımı İspanyol Kulübü Valencia, Luis Nani'nin serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon euro'yu sarı lacivertli kulübün hesabına yatırdı.

Galatasaray'ın orta sahası boşaldı!

Galatasaray'ın orta sahası boşaldı! Politikasını oyuncu satmak üzerine kuran Galatasaray’da orta alanda muazzam bir boşluk oluşmaya başladı.

Bilic İngiltere'nin başına mı geçiyor?

Bilic İngiltere'nin başına mı geçiyor? West Ham United Başkanı David Gold, Slaven Bilic hakkında ortaya atılan İngiltere Milli Takımı teknik direktörlüğü iddiası üzerine açıklama yaptı.

Galatasaray'ın yeni sezon kamp programı belli oldu

Galatasaray'ın yeni sezon kamp programı belli oldu Galatasaray Futbol Takımı'nın 2016-2017 sezonu öncesindeki yaz mevsimi kamp programı belli oldu.

Alp Yalman'ın acı günü

Alp Yalman'ın acı günü Galatasaray eski başkanı Alp Yalman'ın annesi Hafize Balater Yalman, son yolcuğuna uğurlandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER