Temmuz 2009 Haberleri

Tuncay ile ilgili haber doğrulandı!

Tuncay ile ilgili haber doğrulandı! Boro'nun teknik direktörü, Tuncay Şanlı'yı Alman ekibi Stuttgart'ın istediği yolundaki haberleri doğruladı

Elano'yu Vassel'den dinleyin

Elano'yu Vassel'den dinleyin Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Yeni üyeler görevlerine başladı!

Yeni üyeler görevlerine başladı! Galatasaray Kulübü'nde denetleme kurulunda istifa eden üyelerin yerine yeni üyeler görevlerine başladı.

Gabriç Trabzonspor'a çok yakın

Gabriç Trabzonspor'a çok yakın Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gabric'in transferiyle ilgili görüşmenin yapıldığını, bu konuda önemli yol alındığını söyledi.

Demirören'e çok sert cevap!

Demirören'e çok sert cevap! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Şan Ökten Tesisleri ilgili yaptığı açıklamalara çok sert yanıt geldi.

MHK seminerinde olay çıktı

MHK seminerinde olay çıktı MHK tarafından düzenlenen 49. Uluslararası Hakem Semineri'nde olay çıktı !.. İki hakem adeta semineri bastı ve olay çıkardı.

İşte ilk 2 haftanın maçları!

İşte ilk 2 haftanın maçları! Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun 1 ve 2. haftalarında oynanacak karşılaşmaların programları açıklandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER