Temmuz 2009 Haberleri

Cimbom'un bomba transferi Elano

Cimbom'un bomba transferi Elano Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Diego Lugano kapı dışarı edildi

Diego Lugano kapı dışarı edildi Fenerbahçe'den ayrılmak istediği için İtalyan kulüpleri ile görüşen Lugano, en büyük şoku Lazio ile yaşadı

Kartal ne yeniyor, ne yeniliyor

Kartal ne yeniyor, ne yeniliyor Beşiktaş, İspanya’da katıldığı Barış Kupası’nda Portekiz şampiyonu Porto ile golsüz berabere kaldı.

Galatasaray yine bombayı patlattı

Galatasaray yine bombayı patlattı Galatasaray, Manchester City ve Brezilya Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Elano ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu Cuma günü İstanbul'a gelecek.

Yorumcular Beşiktaş'tan tad alamadı

Yorumcular Beşiktaş'tan tad alamadı Yorumcular, Beşiktaş'ın Viktoria Plzen ile deplasmanda berabere kalmasının nedenini taktik anlayışına bağladı.

Ve efsane yeniden sahnede..

Ve efsane yeniden sahnede.. Schumacher'in, Macaristan Grand Prix'sinde kaza geçiren Ferrari pilotu Felipe Massa'nın yerine bir süreliğine geçmeyi kabul ettiği bildirildi.

Rijkaard'dan Netanya maçı revizyonu

Rijkaard'dan Netanya maçı revizyonu Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda İsrail ekibi Maccabi Netanya'ya karşı as oyuncuları sahaya sürebileceğini açıkladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER