Temmuz 2009 Haberleri

Basından transfer balonları

Basından transfer balonları Milliyet Gazetesi'nden Nilay Yılmaz, harikalar yaratan basınımızın bomba ötesi transfer haberlerini alt alta dizdi, bakın ortaya nasıl bir tablo çıktı.

Beşiktaş'tan Tello'ya rest

Beşiktaş'tan Tello'ya rest Beşiktaş’ta Tello’nun aldığı paraya zam istemesi tepki çekti. Asbaşkanı Levent Erdoğan Tello için ağır ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'ye Emre şoku!

Fenerbahçe'ye Emre şoku! UEFA Kupası ön ele turunda Honved ile bugün karşılaşacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor.

Devler Ligi'nde toplu sonuçlar

Devler Ligi'nde toplu sonuçlar Şampiyonlar Ligi'nde 2009 - 2010 sezonu 3. ön eleme turu ilk maçları dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Mustafa Denizli'den üzücü haber

Mustafa Denizli'den üzücü haber Denizli, Porto maçı için Sevilla'ya hareket etmeden önce otelde gazetecilerle kısa bir süre sohbet etti, Deco ile ilgili bilgi verdi.

Bayern Milan'ı bozguna uğrattı

Bayern Milan'ı bozguna uğrattı Inter'in Milan'ı 4-1 yenen Bayern Münih, Audi Kupası'nın finalinde Manchester United'ın rakibi oldu.

Kulüp başkanlarına kötü haber

Kulüp başkanlarına kötü haber Futbolda hak mahrumiyeti cezası almış kulüp başkanı ve yöneticiler, bu sezonla birlikte yalnızca Protokol Tribünü'ne değil, maçın oynanacağı stadlara da giremeyecek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER