Temmuz 2009 Haberleri

Fenerbahçe bizden 10 kat büyük

Fenerbahçe bizden 10 kat büyük Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Honved'in teknik direktörü Tibor Sisa Fener'e övgüler yağdırdı.

Kayserispor iki forvetin peşinde

Kayserispor iki forvetin peşinde Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Kayserispor, Ganalı forvetler Joetex Asamoah Frimpong ve Manuel Junior Agogo ile ilgileniyor.

Güiza için Marsilya da devrede!

Güiza için Marsilya da devrede! Marsilya'nın da golcü futbolcu için devreye girdiği öğrenildi. Konuya ilişkin açıklama, Güiza'nın avukatı Vicente Montes'ten geldi.

Mevlüt Erdinç attı, Kezman izledi

Mevlüt Erdinç attı, Kezman izledi Paris Saint Germain'e transfer olan milli futbolcu Mevlüt Erdinç yeni takımına alışmaya başladı.

Trabzon için çok önemli bir gün

Trabzon için çok önemli bir gün Hajduk´un bugün Zilina ile oynayacağı maçın önemi büyük. Çünkü Hırvat, oynarsa Trabzon'a imza atsa bile UEFA defterini kapatıyor.

Terim'den Dünya Kupası yorumu

Terim'den Dünya Kupası yorumu Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası'na katılma ümitlerinin azalmadığını söyledi.

Sivas medyasında matem var

Sivas medyasında matem var Sivas’ta yerel medya Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’ndaki hezimetin hayal kırıklığını sayfalarına taşıdı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER