Temmuz 2009 Haberleri

Münih'ten Ribery'e vize!

Münih'ten Ribery'e vize! Bayern Münih'in Başkanı Franz Beckenbauer, doğru bir teklifin gelmesi durumunda Frank Ribery'nin gidebileceğini söyledi.

Barcelona'ya İbrahimovic şoku!

Barcelona'ya İbrahimovic şoku! Barcelona'nın yeni transferi Zlatan İbrahimoviç, sol elinden olacağı ameliyatın ardından, 3 hafta forma giyemeyecek.

Ankaragücü'nden bir bomba daha

Ankaragücü'nden bir bomba daha 100. yılını kutlamaya hazırla-nan Ankaragücü, Vassell'den sonra Liverpoollu Antwi'yi yarın Ankara'ya getiriyor

Sivas'ın elenmesi Beşiktaş'a yaradı

Sivas'ın elenmesi Beşiktaş'a yaradı Beşiktaş, Sivasspor'un elenmesi durumunda, kasasına ekstradan 5 milyon Euro daha koyacak...

Eto'o'ya  ilk maçına çıkma müjdesi

Eto'o'ya ilk maçına çıkma müjdesi Jose Mourinho, yeni transfer Samuel Eto'o'ya yarın oynancak Monaco karşılaşmasında şans vermeyi düşünüyor.

Lyon forvetine Gomis'i de aldı

Lyon forvetine Gomis'i de aldı 2009 - 10 sezonunda yeniden Ligue 1'de şampiyon olmak isteyen Lyon'un kadrosunu iki forvetle daha güçlendirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'a İngiliz 10 numara!

Beşiktaş'a İngiliz 10 numara! Beşiktaş, m'boro'nun 10 numarası için süpriz çalışma başlattı. beşiktaş, eski futbolcusu ahmed hassan'ın önerisiyle m'boro'nun 10 numarası gary o'neil için çalışma başlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER