DÜNYADAN FUTBOL

Lyon forvetine Gomis'i de aldı

2009 - 10 sezonunda yeniden Ligue 1'de şampiyon olmak isteyen Lyon'un kadrosunu iki forvetle daha güçlendirmesi bekleniyor.

Lyon forvetine Gomis'i de aldı

Goal.com'un haberine göre

Olympique Lyon'un Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'nın yanı sıra Saint-Etienne'nin golcüsü Bafetimbi Gomis ile de ilgilendiği hatta bu transferi sonlandırmaya çok yaklaştığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk serisini noktalamak zorunda kalan Lyon genel menajeri Claude Puel sezon başlamadan önce bir forvet daha alarak kadrosunu güçlendirmek istiyordu.

Ancak Barış Kupası'nda Frederic Piquionne'nin hücum hattında yetersiz kalması ile Lyon iki forvet daha almaya karar verdi.

L'Equipe'de yer alan habere göre de Lyon'un Gomis transferini bitirmesi an meselesi. Fransız devi golcü futbolcu için 17 milyon avro bonservis bedeli isteyen Saint-Etienne'ye 15 milyon avroluk bir teklif yaptı.

Geçtiğimiz sezon Marsilya maçında kendi taaftarları tarafından ıslıklanan Gomis'in de Lyon'a gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Bunun yanı sıra Lyon'un Nice'nin golcüsü Loic Remy transferinden kulübünün yıldızını satmak istememesi üzerine vazgeçtiği söyleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER