Temmuz 2009 Haberleri

ABD milli takımından 4 isim çıkarıldı

ABD milli takımından 4 isim çıkarıldı 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek ABD aday kadrosundan 4 isim çıkarıldı.

Daum'dan Mehmet Topuz'a övgü

Daum'dan Mehmet Topuz'a övgü Christoph Daum, Honved maçı için taraftarlara söz vererek "Sahada sizin ve bizim için savaşan bir takım göreceğiz" dedi.

G. Saray çalışmalara başladı

G. Saray çalışmalara başladı Avrupa Ligi 3. eleme turunda Belgrad ile berabere kalan G.Saray, rakibiyle deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Real yine çıldırdı ama olmadı

Real yine çıldırdı ama olmadı Bayern Münih’in, Real Madrid’in Franck Ribery için yaptığı 80 milyon avroluk transfer teklifini reddettiği iddia edildi.

Petkoviç 2. kez 5 yedi!

Petkoviç 2. kez 5 yedi! Sivasspor'un Avusturalyalı kalecisi Micheal Petkoviç, kırmızı-beyazlı forma altında 2. kez kalesinde 5 gol gördü.

ManU'nun deplasman forması!

ManU'nun deplasman forması! Bugünün fotoğraf galerisinde haberlerle birlikte, eğlenceli anların görüntülerini, siyaset sahnesinden kareleri, Türkiye ve dünya ülkelerinden gelen ilginç anların resimlerini bulabilirsiniz. Foto galeride ünlülerin ve sporcuların görüntüleri de yer almaktadır.

Fener taraftarı bile ona bayılıyor!

Fener taraftarı bile ona bayılıyor! Sarı-kırmızılı taraftarlar takıma üst üste gelen yıldızların transferinde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel'in ismini formalarının arkasına yazdırmayı planlıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER