SÜPER LİG

Elano'yu Vassel'den dinleyin

Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Elano'yu Vassel'den dinleyin

Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini, "Çok iyi bir transfer. Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı" sözleriyle değerlendirdi.

Galatasaray'ın Manchester City'den transferi Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer'e bir övgü de eski takım arkadaşı Darius Vassell'den geldi. Geçtiğimiz sezon Manchester City'de beraber oynayan ikiliden Ankaragücü'ne transfer olan Darius Vassell, Galatasaray'ın Elano'yu alarak büyük bir transfer yaptığını söyledi.

Elano'nun Türkiye'ye transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Vassell, "Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı. Çok iyi bir transfer. Elano, Galatasaray'a büyük katkı yapacak. Elano, çok özel bir futbolcu. Çok yetenekli. İki ayağını da çok iyi kullanır. Hızlı ve kıvraktır. Orta sahada oynamasına rağmen çok iyi bir golcüdür" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER