NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor Kartal’ın pençesinden puan aldı Spor Toto Süper Lig' in 23. haftasında Trabzonspor,deplasmanda Beşiktaş'a liderlik ünvanını korumaya gitti. Gecen hafta liderliğe yükselen ve maç eksiğine rağmen özgüvenli bir görüntü sergileyen bo.rdo-mavililer, İstanbul'da 3 puanı almak istiyordu ancak tek puan ile yetinmek durumunda kaldı
Trabzonspor Yiğido dinlemedi! Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor evinde Sivasspor'u ağırladı. Liderlik yarısının kıyasıya yaşandığı bir haftada Trabzonspor Sivasspor'u yendiği takdirde liderlik koltuğuna oturacak ve şampiyonluk için buyük bir avantaj kazanacaktı. Maçı 2-1 alan Trabzonspor İstanbul'a lider olarak gidecek.
Hiç kimse engel olamayacak Trabzonspor şampiyon olacak! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldu.
'Fırtına' Kasımpaşa'yı gole boğdu Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşaspor'u ağırladı. İkinci yarının ilk maçını evinde oynayan Bordo mavililerde moraller yerindeydi.
Trabzonspor'da istikrarlı bir şekilde istikrarsızlık var!
Trabzonspor’u kimler karıştırıyor? Ağaoğlu ne yapmak istiyor?
‘Fırtına’ Kayseri’ye patladı! Gol yağmuru
TREND HABERLER