HAKAN CERRAHOĞLU / TÜM YAZILARI
Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]
TÜM YAZILARI
Şenol Güneş korkuyor Şenol Güneş spor kompleksi ismiyle Trabzon'da stada adı verilen, ne başarısı var da anlayamadığım kompleksli hoca Şenol Güneş farklı yenilginin kılıfını hazırlıyor..
Orda kimse yok mu? Hayır var!.. Tribünleri korku burnuna çeviren, spor ahlakından uzak bu dinamit çuvallarının Başakşehirspor tribünlerinde ne işi var? Sayın Başakşehirspor yöneticileri neredesiniz? Orda kimse yok mu?
Taraftarın sığındığı tek liman Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın koltuk sevdasından ve Fenerbahçe'yi kendi malı gibi görmekten vazgeçtiği takdirde, taraftarın en sevdiği dürüst adam Ali Koç'un başkanlığı ve bütünlük değerleriyle Fenerbahçe, yine yeniden yepyeni şampiyonluklara yelken açacaktır..
Ali bey... Adalet evrenin ruhudur.. Hakemler listesinde Ali Palabıyık'ın ismi hala orada duracak mı, bilinmez.! Sevginin kurduğu futbolu, futbolun adaleti devam ettirir.
Futbolun sinek ikilisi Burak Yılmaz Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir, Burak Yılmaz.
Sahte İmparator Fatih Terim Türkiye Futbol Federasyonu futbolumuza bir adalet getirmek düşüncesiyle, görev verdiği ve görevi süresince başarısız olan Sahte imparator Fatih Terim'in işine son vermişti.
İhanet Starları İnsanlığın olmazsa olmaz bir duruşu var, adamlık ve dürüstlük..
TREND HABERLER