YAZARLAR

Orda kimse yok mu? Hayır var!..

Tribünleri korku burnuna çeviren, spor ahlakından uzak bu dinamit çuvallarının Başakşehirspor tribünlerinde ne işi var? Sayın Başakşehirspor yöneticileri neredesiniz? Orda kimse yok mu?

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Azalan sevgiler çoğalan nefretler tribünlerde el üstünde taşınmaya devam ediyor.

Edilen küfürler, hakaretler marifet sayılıyor. Kötü insanların, futbol çakallarının çoğaldığı ortamda iyileri ve güzellikleri parmakla gösteriyor olduk.

Oysa gençliğin sokaklarında futbol aşkının peşine düşmek varken, bu sevgisizlik bu düşmanlık, futbolun yoluna taş koymak neden?

Başakşehir ilçesi sınırlarında oturan futbola gönül veren, özünde çoğunluğu Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Bursasporlu, Sivassporlu, Malatyasporlu,Trabzonlu olan, sporun kardeşliği, dostluğu pekiştirdiğine inanan, üstelik cebinden 200 TL vererek karşılığında kombine kartı satın alan sporseverler oldukça dertli...

Hayal kırıklığına uğrayan kombine kart sahipleri, eşlerine ve çocuklarına kombine kartı almadığı için bir yandan da çok sevinçli.!

Neden mi? Çünkü ; Son oynanan Başakşehirspor - Fenerbahçe maçında yaşadıkları üzücü olaylar yüzünden.

Fenerbahçe'nin gol atmasıyla birlikte gol sevinci yaşayan yaşlı - genç, büyük - küçük Fenerbahçe taraftarına şeref tribünün karşısında bulunan bir grup holigan taraftarın ağıza alınmayacak küfürler etmesi, 90 dakika boyunca kaleci Volkan'a hakaretler ederek "Ayı" diye koro halinde bağırması, hepiniz "O... çocuklarısınız" diye sloganlar atması,

Başakşehir semt sakini olan sporseverleri şaşkına çevirdi.

Tribünde terör estiren, bu şehir holiganları daha önceki Başakşehir, Trabzonspor maçında da Trabzonlu iki küçük taraftarın formlarını çıkarttırmış, çocuk taraftarlara travmalar yaşatmıştı.

Spor ahlakına sığmayacak bu çirkin olayları çıkaran, küfür ve hakaret eden futbol holiganlarına "dur bakalım" diyecek Başakşehirspor yöneticisi yok mu?

Maça gelen misafir takımın taraftarları, tuttukları takım gol atınca sevinemeyecekler mi? Teksas mı burası?...

Tribünleri korku burnuna çeviren, spor ahlakından uzak bu dinamit çuvallarının Başakşehirspor tribünlerinde ne işi var?

Sayın Başakşehirspor yöneticileri neredesiniz? Orda kimse yok mu?

Birliktelikten, kardeşlikten bahseden Başakşehirspor kulüp yöneticileri, sizler bu duruma seyirci mi kalacaksınız?...

Güvenlik kameralarında bu görüntülerin hepsi mevcutken bu şehir eşkiyalarını kameralardan tespit etmek, adalet önünde hesap vermesini sağlamak gerekmiyor mu?...

Orda kimse yok mu?... Hayır, Var.!

Başakşehirspor Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ, bu duruma sizin seyirci kalmayacağınıza inanıyoruz..

Ağzı bozuk saldırılar, acil çıkışı işaret ediyor...

Etrafı çekirdek ve kuruyemiş kabuklarıyla çöplük haline getiren, misafir takıma, kalecisine küfür ve hakaretler yağdıran bu tribün eşkiyalarına lütfen dur deyiniz.

Başakşehirspor - Fenerbahçe maçında futbolun bu kirli manzarasına Sayın Göksel Gümüşdağ, müdahale hakkınızı lütfen kullanınız...

Bu ülkede sevginin tükenmesine izin vermeyiniz.

Her mahallesi aşk'dan sorulan İstanbul'un yine eskiden olduğu gibi futbolun güzel manzaralarında, futbol aşkıyla alevlenmesi en büyük dileğimiz..

Sarısı-Laciverti, Kırmızısı.. Siyahıyla - Beyazıyla, tüm renklerin zenginliği ile, sevginin çemberinde arkadaş ıslıklarıyla tribünlerde buluşmamız en içten özlemimiz..

Yorumlar
TREND HABERLER