HAKAN CERRAHOĞLU / TÜM YAZILARI
Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]
TÜM YAZILARI
Bu son olsun Küfürlerle kavgalarla yenmeye çalıştıklarınız, futbolunuzla-basketbolunuzla asla yenemeyeceğinizi bildiklerinizdir.
Fenerbahçe karizmatik yeni bir galibiyet peşinde Galatasaray'ın korkulu rüyası Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da tanıdık gelen alışkanlığında, karizmatik galibiyetlerinin bir yenisinin peşinde...
Yalandan gerçekler Hala gol kaçırma uzmanı Burak'ı, yalandan futboluyla Arda'yı, Caner'i izliyoruz.
Şenol Güneş Beşiktaş'a yakışmıyor Şenol Güneş dikkat etmeli, elini uzatıp hakemi işaret ederek suçlarken diğer üç parmağının kendini gösterdiğini unutmamalı!
Turgay Bey dikkat! Elektrik çarpar.. 5.haftayı geride bıraktığımız süper ligimizde, amigo yazar, şimdiden şampiyonu belirlemek üzere kolları sıvamış,puan cetveline bakarak tuttuğu takımı şişirmeye,rakiplerini karalamaya başlamış.
Kazanmak için kaybetmek gerekmiyor Zirve yarışında Fenerbahçe, Kadıköy'de av olması gereken Başakşehir'e, Abdullah Avcı'nın oltasına son dakikada koyduğu yemi yutarak Avcıyken av oldu.
Zamanın duvarına asılı en değerli tablo Türker İnanoğlu Türk Sineması'nın unutulmaz yönetmeni, zamanın duvarına asılı en değerli tablo... Türker İnanoğlu..
TREND HABERLER