HAKAN CERRAHOĞLU / TÜM YAZILARI
Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]
TÜM YAZILARI
Schindler'in listesi Sebeplerin oluşturduğu sonuçların sorumlusu Philip Cocu'ydu. O şimdi eve dönüş yolculuğunda.. Özlenen hayaller, goller, galibiyetler şu an için askıda..
Ruhsuz adamlar Fazla ileriye bakmak ne kadar hataysa, trajedilerden kurtulmak için, kopuk zincirin en zayıf halkasını iptal etmek de, o kadar doğrudur..
Rus ruleti Cocu'nun, taktiksel açıdan yoksun, "Rus Ruleti oynayalım maksat kafamız dağılsın", şeklindeki düşüncesiyle...
Cocu'ya bir mektup Istırap içinde çaresizlikten dilsizleşen futbol, bir ambulansın sessizce yanıp sönen siren sesi gibiydi.. Dinamo Zagreb maçında.. Rakibe yol vermekten başka çaresi olmayan Phillip Cocu'yla..
Dürüst Başkan Merlo Efsane kulüp, 1999 yılında iflasın eşiğine kadar gelmesine rağmen, yapılan yönetim değişikliğiyle hayata yeniden tutundu.
Takım olma sadakati Fenerbahçe'de, karabulutların dağılma süresi, sıkıntılı havaya rağmen Konya'daki maçın sonucuna endeksliydi. Olağan şüphelerden uzak var olma savaşı..
Bir Burak Yılmaz masalı İnsan dünyaya bir defa gelir, adam gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir. Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir,Burak.
TREND HABERLER