HAKAN CERRAHOĞLU / TÜM YAZILARI
Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]
TÜM YAZILARI
Geleceğin başlangıcı Ali Koç Kalpten kalbe yol alan sarı lacivert aşkla başlıyor, Ali Koç'un hikayesi.. "Daima ve Hep Sevdaya Mahsus" duygularla...
Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon Adalet kitabı gerçeğinin spor vitrinin de önemli bir ismi var... deneyimleriyle akıl hocası, düşüncenin rehberi… peki kim?
Futbolun çirkin yüzü, Şenol Güneş.. Olmayan bir yaraya merhem gibi yalan süren çirkin bir yüz var.. kim? futbolun çirkin yüzü, Şenol Güneş.
Bir Yudum Mutluluk Tanesi.. Nebil Özgentürk ile futbol sohbeti Hayatın içinde nitelikli insan olmak mühimdir. Doğruyu güzel düşüncelerle düşünebilmeyi bilmek , iyi bir insan olabilmek için az şeye gereksinim duymak gibi…
Fenerbahçe'den rakiplerine Kayseri'den anons 'peşinizdeyim' Şampiyon olmanın mücadelesini veren Fenerbahçe Kayseri'den rakiplerine anons yaptı. "Peşinizdeyim"
Tarihin gerçekleriyle ezeli rekabet Ezeli rekabette her ne kadar Fenerbahçe Galatasaray maçları öne çıksa da, istatistikler doğrultusunda, tarihin rekabet tablosu Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarını, güç dengeleri birbirlerine en yakın takım olarak göstermektedir.
Futbolun not defteri.. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde futbolun arka masasındaydım.. Futbolun not defterine Aykut Kocamanın hatalarıyla Fenerbahçe yenilgilerinin bir yenisini daha ekledim..
TREND HABERLER