YAZARLAR

Bir Burak Yılmaz masalı

İnsan dünyaya bir defa gelir, adam gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir. Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir,Burak.

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

İnsan dünyaya bir defa gelir, adam gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir.

Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir,Burak.

Şimdi ise; ofsayttan attığı gollerin bir yenisi gibi, futbolun sinsi bir tüccarlığına soyunmuş. Paranın ihtirasıyla Trabzonspor'u mahkemeye vermiş.

Bazı gerçeklerin gündeme gelmesi için, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'u mahkemeye vermesi gerekmiyor..

Peki; kimdir aslında Burak Yılmaz?

Her maçta cahar atıp şeş oynayan, rakibin hiç bir müdahalesi olmadan bir fiskeyle bile kendini yere bırakarak futbola hile katan, futbolda adamlık rozetini yere düşürmüş futbol katalizörü.. rakibin emeğini sırtından vuran, Futbolun Brütüs'ü...

Cebe kolay giren para, bir insanı bu kadar mı kolay baştan çıkarıyor, yoksa!

Oysa para, insanı değiştirmez, sadece maskesini düşürür.

Burak için para herşeyin önünde.. futbol masalını anlatan yalan futbolunun gurur tablosunda, baş aktör olarak ondan daha iyisini görür müyüz, bilinmez..

Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite tesadüf değildir.

Aslında Beşiktaşlı, bir ara Galatasaray sevdalısı, sonrasında "Trabzonspor için ölürüm" diyen futbolun kibirli dönme dolapçısı'dır, Burak Yılmaz..

Futbolun maskeli balosunda; boyalarının aktığını,Trabzonspor'a transfer olurken çürük imza attığını, şimdi daha iyi görüyoruz...
Trabzonspor'da bir çok futbolcu aylardır ödeme beklerken, Trabzonspor, postacıdan yeni gelecek olan ödeme emirlerini bekliyor, şimdi. Alacaklı Burak bey'den!

İyi ki, ruhları bile onurlandıracak efsane isimlerimiz var.. Lefter, Metin Oktay, Baba Hakkı Yeten gibi yürekleriyle oynayan, paraya baba demeyen..

Onlar, güzel oyun futbolun duygusal anları.. asla unutulmayan..

Yorumlar
TREND HABERLER