YAZARLAR

Schindler'in listesi

Sebeplerin oluşturduğu sonuçların sorumlusu Philip Cocu'ydu. O şimdi eve dönüş yolculuğunda.. Özlenen hayaller, goller, galibiyetler şu an için askıda..

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Can alıcı gecelerden biriydi..
Büyük bir hocanın zorluklar karşısında bir stratejisi olmalıydı.O da Cocu'da yoktu. Takımda kazanma arzusu, mücadele vardı, 4 net gol pozisyonu vardı ama gol yoktu.
Becerinin arandığı yerde kuvvet işe yaramıyordu. Yapmakta ısrar edilen şey, yapma yeteneğinin geliştirilmesi ile mümkündü. Kazanmak için hazırlanma da, yetersiz bakiye Cocu ile yeterli değildi.

Oyuna baktığımızda;
Fenerbahçe, pozisyon ve oyun olarak iyiydi ancak oyunu yeterince kanatlara yayamadı. Topu kenarlara taşıyan etkili orta yapan kaliteli ayakları yoktu. Takım, hızlı oynarken telaşlıydı.Tek kişiyle yapılan presler, çok kişiyle yapılmalıydı. Slimani'nin orta sahaya kadar gelip, top alması yanlıştı. Aldığı topları kaptırdı, takımı gereksiz geriye koşturdu. Ayağına aldığı her topa erken vedasıyla, bize Raj Kapoor'un Avare filmini anımsattı. Reyes eşittir hayal kırıklığıydı. Takımın yürekli adamı, oyunu dikine oynayan Eljif Elmas'tı.

Başakşehir'e gelince; Abdullah Avcı'nın takımı, pas takımıydı. İyi oynadı. Beraberlik havasında değildi. Gol pozisyonları da yakaladı, atamadı. Bir puana razı oldu.

Sonuç olarak;

Sebeplerin oluşturduğu sonuçların sorumlusu Philip Cocu'ydu. O şimdi eve dönüş yolculuğunda.. Özlenen hayaller, goller, galibiyetler şu an için askıda..
Gerçek zaferler için çözümler, kimin kalıp - kimin gideceği, Schindler'in Listesinde..

Yorumlar
TREND HABERLER