YAZARLAR

Futbolun sinek ikilisi Burak Yılmaz

Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir, Burak Yılmaz.

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

İnsan dünyaya bir defa gelir, adam gibi yaşarsa bir defa gelmek yeterlidir.

Ruhunda doğruluk olmayan biri asla büyük futbolcu, yıldız oyuncu olamaz. Şekersiz içilen çayın içindeki çay kaşığı kadar anlamsız bir futbol gerçeğidir, Burak Yılmaz.

Her maçta cahar atıp şeş oynayan..!

Futbol sahtekarlığında her türlü numarayı yapan, adamlık rozetini yere düşürmüş futbol cambazı. Rakibin emeğini sırtından vuran futbolun Brütüs'ü...

burak yılmaz

Yaa bu Burak, futboldaki insanları aldatan sahte varlığını, ne işe yarıyor diye kendi kendine hiç sorgulamıyor mu? Son oynanan Karabükspor -Trabzonspor maçında Karabükspor'un üç puanını çalarken vicdanı hiç mi rahatsız olmuyor, Hiç mi utanmıyor..?

Cebe kolay giren para, bir insanı bu kadar mı kolay baştan çıkarıyor, yoksa!

Oysa para, insanı değiştirmez, sadece maskesini düşürür.

Yanaklarını şişirerek ite kaka futbol oynarken, rakibin hiç bir müdahalesi olmadan bir fiskeyle bile kendini yere bırakması, hakemi aldatmaya yönelik hareketleri, futbola kattığı hile değil de, ne? Hakemlik seminerlerinde yanlış hakem kararlarında Burak'ın videoları örnek olarak gösterilmeli.!

Onun futbol masalını anlatan futbol aldatmacasının gurur tablosunda, baş aktör olarak ondan daha iyisini görür müyüz, bilinmez..

Burak gibilerinin futbolun içinde beş para etmez sahte futbolu, masalın sonunda rüyalar terk edinceye kadar..

Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite tesadüf değildir.

Aslında Beşiktaşlı, bir ara Galatasaray sevdalısı, sonrasında "Trabzonspor için ölürüm" diyen futbolun kibirli dönme dolapçısı'dır, Burak Yılmaz..

Futbolun maskeli balosunda; O, şimdi Hayalperestlerin gözdesi.

Attığı bir çok gol balık, tamamen düşeş.. ya da rakiplerinin emeğini çalarak...

Sağlam rakipler karşısında zarları 2-1 geldiğinde boyalarının aktığını gördüğümüz biri ..

Futbolun Sinek ikilisi.. Burak Yılmaz.

Yorumlar
TREND HABERLER