Eylül 2023 Haberleri

Dwayne Johnson dört yıl aradan sonra yeniden ringlerde

Dwayne Johnson dört yıl aradan sonra yeniden ringlerde Dwayne Johnson, Hollywood'un sevilen oyuncularından biridir ve "The Rock" lakabıyla da tanınır. Yıllar sonra ilk kez ringe geri dönerek , yeniden güreşçilik kariyerine adım attı.

Filenin Sultanları Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti

Filenin Sultanları Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti 2023 Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’ne galibiyetle başladı.

Unity tepkilere dayanamadı ve ücretlendirme politikasında değişiklik yaptı

Unity ücretlendirme politikasında geri adım attı Unity tarafından duyurulan yeni ücretlendirme politikası birçok oyun geliştirici tarafından büyük tepki topladı. Unity ise tepkilere daha fazla dayanamadı ve ücretlendirme politikasında değişiklik yaptı.

Ergin Ataman Fenerbahçe ve Anadolu Efes itirafında bulundu

Ergin Ataman Fenerbahçe ve Anadolu Efes itirafında bulundu Anadolu Efes'teki başarılı kariyerinin ardından geçen sezonun sonunda Yunan ekibi Panathinaikos'a katılan Ergin Ataman, Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile ilgili itiraf dolu açıklamalarda bulundu.

Burak Kızılhan Galatasaray ile ilgili konuştu! 'Algı oluşturuyorlar'

Burak Kızılhan Galatasaray ile ilgili konuştu! 'Algı oluşturuyorlar' Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Galatasaray ile ilgili gündem yaratan ifadeler kullandı. Kızılhan, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1959 öncesi şampiyonluklarda vereceği kararı takip edeceklerini söyledi.

TFF'li eski yöneticiden flaş sözler! A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri

TFF'li eski yöneticiden flaş sözler! A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticilerinden Selim Soydan flaş açıklamalar yaptı. Soydan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından A Milli Takım'ın başına Fatih Terim'i getireceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Starfield oyuncularına müjde! Artık GeForce Now'da oynanabilir

Starfield oyuncularına müjde! Artık GeForce Now'da oynanabilir Oyuncuların çok beklediği Starfield oyunu Nvidia'nın bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now'da artık oynanabilir. Bethesda Game Studio'nun RPG oyunu Starfield için 4K çözünürlük ve ultra ayarlar sunulmaktadır.

TREND HABERLER
TREND HABERLER